sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Haaveilua


Syyskuu on hurahtanut kuin huomaamatta talosta haaveillessa. Asia etenee, mutta tuskallisen hitaasti. Sen sata asiaa pitäisi hoitaa ja muistaa. 

Kuntokartoitus valmistui ja kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Rahoitus on ok. Muuttopäivä vielä auki. Pankilta vielä siunaus kuntokartoitukselle ja sitten se alkaa olemaan siinä.

Nyt jo uskallamme haaveilla ja miettiä, miten taloa mahdollisesti asumme. Aluksi tuntui, että tilaa on aivan mahdottomasti, mutta nyt tuntuu, että kyllä kaikki tyhjä tila löytää tarkoituksensa.

Keittiö alkaa hahmottumaan, mikä on kiva, sillä se on kuitenkin yksi tärkeimpiä huoneita.

Olohuone oli jo mielessäni sisustettu, kun kaikki kääntyikin ylösalaisin ja nyt näyttää, että modernista olohuoneesta tuleekin antiikkihuonekaluin sisustettu salonki. Itse asiassa on kiva säilyttää vanhan talon "henki" yhdessä huoneessa. Silti on hieman vaikea hahmottaa, miltä huone tulisi näyttämään, kun laitan sinne kaikki kasvini, akvaarion ja kanarialintuni. Kanarialinnun tulla tupsahti meille Hesyltä tällä viikolla, oli löytynyt ulkoa märkänä ja kylmissään...


Alakerran pikkumakuuhuone on tuottanut päänvaivaa, vierashuone? En oikein jaksa uskoa, että meillä kävisi niin paljon yövieraita, että kannattaa pitää vierashuonetta... Apueteinen? Paikka jonne saisi takit, kengät, urheiluvälineet jne jne. Kuulosti hyvältä, kunnes tajusin, että haluan ompeluhuoneen, joka on sisustettu samaan tyyliin olohuoneen kanssa.

Vielä kaksi kuukautta ja pääsemme ehkä muuttamaan sisään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti