sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Kriisipesäke kodinhoitohuoneessa


Ylläoleva kuva tai lähinnä kuvassa oleva karmaiseva totuus sai minut repimään hiuksiani. Kyseessä on pesukoneelle tarkoitetun tilan takaseinä ja siinä lattian rajassa oleva aukko suoraan rakenteisiin. Jos vettä valuu yhtään, se lorisee suoraan rakenteisiin minun tietämättäni. Tuonne pitäisi siis virittää kosteushälytin ja levittää rakoon silikonia.



Miten juttu valkeni minulle? Pesaisin viime viikolla betonipölyä täynnä olevan maton (älkää kysykö miksi) ja tietysti pesukone jumiutui, eikä suostunut poistamaan vettä. Päätimme ostaa uuden koneen ja niinpä kaksi reipasta nuorta miestä tuli uuden koneen kanssa. 

He nyppäsivät tukon koiran karvaa letkusta ja sanoivat, että siinä oli syy tukokseen (niinkuin sitten olikin). Mutta... uuden koneen piti asentua puolessa tunnissa, kahden tunnin jälkeen, he totesivat, että uusi kone on rikki. He laittoivat vanhan takaisin paikoilleen ja totesin, etten itse asiassa tarvitse uutta konetta. Minulla on siis lähtötilanne ennallaan, ainoa että nyt tiedän koneen takana ammottavasta kraaterista suoraan rakenteisiin.


Jotain hyvääkin, kylmäkellarin kylmäkone raksuttaa kuin kello ja lämpötila pysyttelee tasaisesti kuudessa asteessa.


Sadonkorjuutunnelmissa kuivattelin minttua, saa nähdä onnistuuko


ja ihailin porkkanoitani, jotka olivat unohtuneet kasvimaalle.


Yrttikuivuri, joka puhkuu minttuni kuivatuiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti