sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Adventtisunnuntai


Niin vain marraskuu kääntyi joulukuuksi. Töissä on ollut kiirettä ja kotona tekemättömien töiden lista kasvaa. Jotain pientä sain tällä viikolla aikaiseksi, mutta en läheskään kaikkea mitä olin ajatellut.

Tämän pimeyden keskellä minussa alkaa herätä pesänrakentamisvimma ja haluaisin sisustaa ainakin alakerran huoneet uusiksi. Olen jo katsellut FB-kirppareita sillä silmällä, että jotain uutta (vanhaa) olisi kiva saada. Kahdet kivat verhot jo löysin ja ostin. Kolmannetkin löysin, mutta etsin vielä myyjää, jolla olisi haluamani verhot. Putkimiehelle laitoin viestiä, ei vastausta, sähkömieskin on teillä tietämättömillä, yritän saada häntäkin kiinni...

Lunta tulvahti perjantain ja lauantain välisenä yönä sen verran, että maa on valkoinen. Viikonloppuna oli pikkupakkasta, mutta ensi viikoksi luvattu taas plussa-asteita. Olimme jo vaihtaneet sähköyhtiön Fortumista Fi-Nergyyn, mutta nyt kuukauden kokeilun jälkeen, taidamme palata Fortumin asiakkaaksi. Fi-Nergyn laskutus on jotenkin sekavaa, enkä enää saa selkeää statistiikkaa siitä, miten sähkön kulutuksemme käyttäytyy.


Tyttäreni joukkue tuli omassa sarjassaan kolmanneksi, mikä oli kiva loppuhuipennus viikonlopulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti