sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Avoimet puutarhat


Huh mikä päivä, kävijöitä oli 119 tutustumassa puutarhaan.  Jännitin päivää melkoisesti, onneksi kotijoukot (lue lapset puolisoineen) olivat henkisenä tukena sekä auttamassa käytännön järjestelyissä.

Kävijöitä oli vieraskirjan mukaan Koisjärveltä, Helsingistä, Espoosta, Sammatista, Turusta, Tuomalasta, Keravalta, Nummelta, Inkoosta ja tietysti Lohjalta.

Oli aivan ihanaa tutustua uusiin puutarhaihmisiin, päivän ainoa varjopuoli oli, etten itse päässyt tutustumaan muiden pihoihin, mutta onneksi sain useampia kutsuja päivän aikana muiden pihoja katsomaan. Minusta on aina hauska katsoa, miten muut ovat pihansa rakentaneet. 


Suunnittelin pihan kierron myötäpäivään talon ympäri.



Meillä oli taimimyyntiä ja myös pieni buffetti. Taimia jäi jonkin verran myymättä, kunhan toivun tästä päivästä, käyn istuttamassa ne ympäri pihaa. Tyttäreni pihalta oli muutama perenna, jota olen halunnut jo pidempään, myös siementaimissa oli kaikkea kivaa.


2 kommenttia:

  1. Hui, omat hermoni eivät kestäisi moista kävijämäärää pihassani. Mutta kuulostaa tosi kivalta tapahtumalta. Kiva, että on pääsy muiden puutarhoihin katselemaan, niin ei tarvitse salaa aidan raoista yrittää tirkistellä 😊 Taidanpa ensi vuonna minäkin lähteä katselemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jo vuosia osallistunut tapahtumaan katsojana, minusta on ihana katsella muiden pihoja. Nyt siis ensi kertaa omalla pihalla, oli niin kivaa, että varmasti myös ensi vuonna.

      Poista