sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Voihan keittiöremontti

 


Tästä(kään) remontista ei puuttunut yllättäviä käänteitä. Ihan vielä emme ole loppusuoralla, sillä päätin viime tingassa vaihtaa myös allas- ja hellakaapin. Niiden huono kunto paljastui vasta kun kaapit olivat irti seinästä. Nuo kaksi puuttuvaa kaappia tulevat ensi viikolla. Harmittaa, etten tajunnut sitä heti, sillä nyt joudun maksamaan tuplana putki- ja sähkömiehen.


Kakluuni sai monen mutkan kautta uuden pellin eteensä.


Lattia asennettuna


Samalla kun saimme sähkömiehen paikalle, päätimme myös vetää maakaapelin altaalle ensi kesää varten.


Kakluunin edusta oli murheenkryyni. Siihen oli asennettu eteisen jämälaatat tuohon eteen ja halusin ne pois. No piikkaamisen loppujälki ei ollut kovin hyvä mutta pienen väännön jälkeen sekin saatiin kuntoon.


Keittiön kaapit, työtaso ja alalaipat yläkaapeista saatiin kuin saatiinkin ehjänä irti.


Pellit päädyttiin tekemään peltisepällä (kukkaroni huusi hoosiannaa...)


Tässä vielä näkyy vanhat eteisen laatat, yksi ongelma oli, että laatat nousivat sentin ylös uuden lattian pinnasta ja kuvan oikea kulma oli keskellä kulkuväylää. Tuota siis alettiin väännön jälkeen piikkaamaan matalaksi.


Tavaraa alakaapeissa oli ihan älytön määrä ja tietysti kaikki mitä tarvittiin, oli jossain alimmassa laatikossa hukassa.


Kaiken vaivan ja harmaiden hiusten jälkeen, olen silti hurjan iloinen, että pääsin eroon vanhasta huonokuntoisesta parketista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti