sunnuntai 23. heinäkuuta 2023

Yläkerran makuuhuone tapetoitu


 Tapettirullat ja liisterisanko taisivat seistä huoneen nurkassa kaksi vuotta, ennen kuin lopulta saimme tapetit seinälle. Homma oli tuskallinen, ärräpäitä lenteli ennenkuin homma oli ohi. Mutta pääasia että vihdoin tuli tehtyä. Sitten pitäisikin keskittyä seuraaviin tapetointia kaipaaviin seiniin...

2 kommenttia:

  1. Utelias kun olen ja remppahommista kiinnostunut, niin uskaltaudun kysymään, että mikä tapetoinnista teki niin tuskaisen...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähinnä varmaan oma laiskuus, ei viitsitty poistaa vanhaa tapettia ja kun tajuttiin virhe oli jo myöhäistä. Vanha tapetti vettyi ja kupruili alla ja teki uuden kiinnittämisen tasaisesti vaikeaksi (Tuo virhe onneksi korjaantui kun molemmat tapetit kuivuivat). Nuo rullat olivat lähes tuplaleveitä normaalirulliin verrattuna, joka lisäsi haastetta. Kaiken kruunasi vanhan talon joka suuntaan vinot seinät. Lisämausteena sähköpistorasiat ja katkaisimet, joita oli useampi noilla kahdella seinällä; tapetin mallaaminen niihin oli oma haasteensa. Katto- ja lattialistojen irrotus niitä hajoittamatta ja takaisin laitto (huoneeseen on jälkikäteen rakennettu kiinteä kaapisto ja sekä pitkä lattia- että kattolista jäi seinän taakse puolittain. :D Nuo nyt tulevat äkkiä mieleen.

      Poista