sunnuntai 4. elokuuta 2019

Hoppu tulee, kesä kääntyy elokuuksi


Olen huhkinut kasvimaani parissa ja se alkaa näyttää kasvimaalta. 

Pieni takaisku puutarhahommissa tuli, kun kylmäkellarin lattia tulvi vettä (onneksi huomasin). Pienen selvittelyn jälkeen syyllinen selvisi. Kaivon pumpun muoviputki oli pettänyt ja kun pumpun laittoi päälle, vettä suihkusi iloisesti pitkin lattiaa. Matto meni pesuun, mutta vesi oli imeytynyt betonilattiaan, joten siinä se taitaa olla ajan tappiin.

Minulla on haave, olen nyt tutkinut läpikotaisin kaikki jääkaappivaihtoehdot, mutta lopputuloksena on kuitenkin, että haluaisin kylmäkoneen kylmäkellariin. Sinne saisin sekä kaikki omenat, marjat jne talteen, mutta myös voisin käyttää sitä jääkaappina, kun porukat tulevat lounaalle. Nykyinen puolikas jääkaappini (jääkaappi-pakastin) on lähinnä vitsi kun 12 henkeä kokoontuu syömään.

Alemmassa kuvassa jos ihmettelette "oven karmia", niin se on itse asiassa näkemykseni viiniköynnöksen tuesta. Se näyttää hassulta, joten kaipaa tuunausta... Kurpitsat kukoistavat siinä edessä tai siis tarkemmin sanoen kurpitsan lehdet, sillä kurpitsoja ei juuri näy, kukkii kyllä nätisti.



Hyvä parisuhdetesti on siirtää köynnösruusu Flammentanz kaksi metriä. Se on iso ja se on piikkinen. Sen piikitkin ovat isot ja ne tarttuvat tukevasti vaatteisiin ja hiuksiin. Mutta onnellinen loppu: ruusu siirtyi ilmalämpöpumpun edestä ja on nyt nätisti kaaressa. Turha kai mainita, että toinen samanlainen pitäisi siirtää, mutta se olisi koetellut ah niin onnellista parisuhdettamme hieman liikaa, joten jää ensi viikon (kuukauden, kesän) hommiksi.



Kun talon maalaus edistyi, leikkimökki näyttää ihan räjähtäneeltä. Tässä ennen kuva, missä jälkeen kuva? Homma jäi kesken kun uusi pikkuinen päätti tulla hieman etuajassa maailmaan. 



Kaiken tohinan keskellä kävin ensimmäistä kertaa REKO tapaamisessa ostamassa talvivalkosipulia, kananmunia ja minttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti