sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Keittiön lattia tuli valmiiksi


Työvoitto! Sain kuin sainkin keittiön lattian valmiiksi. Jotta se ei heti menisi uudelleen pilalle, vuorasin sen räsymatoilla (ne on helppo heittää pesukoneeseen kun likaantuvat). 

Lattiasta tuli hieno, ehdottomasti se oli työnsä arvoinen. Pelkäsin paljon isompaa työmäärää ja se mikä hämmästytti eniten, oli ettei pölyä tullut laisinkaan, vaikka hioimme lattian. Jotenkin minua oli peloteltu pölyn määrällä. Jos olisin tiennyt, kuinka helppo juttu tämä oli, olisin tehnyt sen jo viime vuonna. Nyt turhaan harmittelin lattiaa pari vuotta.


Luna alkaa pikkuhiljaa kotiutumaan ja uskaltaa jo olla keittiössäkin.


Huolimatta epäilyksistäni, Luna ja Bruno tulevat jo juttuun keskenään


Pikkuhiljaa olen nostellut sisään kasveja ja tänään laitoin ilmalämpöpumpun terassille päälle, sillä ensi viikoksi on luvattu hallaa. Katsotaan mitä se tarkoitaa sähkönkulutuksessa...


Kakluuniseinä ennen ja jälkeen maalauksen



Omenakausi on alkanut ja olen käynyt keräilemässä pudokkaita vähän sieltä ja täältä. Omia omenoita ei tänä vuonna käytännössä tullut yhtään... 





Innostuin leipomaan...


...ja tekemään pataa, jos saisin valita, söisin varmaan käytännössä vain pataruokia.


Sain kariketta ja se pitäisi levitellä pensaiden juurelle...


Autoimme kuopusta muutossa, taas on yksi vaihe elämässä takanapäin.

2 kommenttia:

  1. Voi miten kodikasta, ja hygge-fiilistä omenoista ja kakluunista; myös karvaiset perheenjäsenet näyttävät tyytyväiseltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, keittiö onnistui kyllä yli odotusten, tosin odotukseni eivät olleet kovin korkealla, kun en ikinä ennen ollut hionut / lakannut lattiaa.

      Poista