sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Ulkona on jo syksy ja katse kääntynyt sisätiloihin


Olen kääntänyt katseen sisätiloihin ja jos voittaisin lotossa, olisi helppo keksiä rahalle käyttöä. Onneksi voi pienelläkin rahalla tehdä jotain eli alakerran vessaan on haaveissa uusi matto ja peili... Kuvassa ei näy, mutta joku miehen hujoppi on asentanut peilin siten, että naamastani näkyy vain puolet ja päälaki... Peili on toki vallan mainio sille, joka on 190 cm pitkä...


Kanalassa rouvat ovat päättäneet, että ulkona on liian märkää ja kylmää heidän varpailleen. Jos saan heidät häädettyä (kirjaimellisesti) ulkotarhaan, he istuvat loukkaantuneen näköisinä koirankopissa ja odottavat pääsyä takaisin sisälle. Kuvassa riippuva lamppu on lämpölamppu, jonka alla voi lämmitellä, jos lämpötila tippuu alle seitsemän asteen.


Sisällä aloitimme ikkunoiden pesun. Alakerrassa on nyt pesty viisi ikkunaa, neljä vielä pesemättä, yläkerrassa viisi pesemättä ja lasitettu terassi odottaa ikkunanpesijää. Voin jo arvata, että osa jää ensi kesään.

Keittiöstä linnut muuttivat takaisin takkahuoneeseen, siellä on patteri pitämässä tasaista lämpöä ja tuossa ikkunan vieressä on ulkoilmaventtiili, josta ajattelin ottaa happea tulisijoihin nyt lämmityskauden alettua eli liian vetoista linnuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti